Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

6 250 000 Kč

B

Velmi úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

27 425 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V, 400 V
Parkování Parkoviště
Stav nemovitosti Novostavba
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Kanalizace Vlastní ČOV
ID nemovitosti 367306
Plocha užitná 105 m²
Konstrukce Skeletová
Datum vložení před 22 dny
Plocha zastavěná 76 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme ke koupi novostavbu rodinného domu s velkou zahradou, vše situováno ve vzdálenosti 2 km od obce Kamenný Újezd, na adrese Kamenný Újezd 707 (část Borek). Nemovitost nabízí bydlení v blízkosti lesů a přírody, zároveň však v lokalitě vzdálené 12 km od krajského města.

Na pozemku s celkovou plochou 2011 m2 se nachází novostavba (r.2022) rodinného domu s užitnou plochou 105 m2. Dům je zhotoven jako dřevostavba s navazující terasou a zimní zahradou.

Dispozice domu (půdorys v obrazové části inzerce) sestává z prostorné vstupní chodby (předsíň, hala) s úložnými prostory, 3 samostatných místností (dvě s přímým vstupem na terasu), zimní zahrady a dvou samostatných koupelen (umyvadlo, toaleta + vana nebo sprchový kout). Z prvního pokoje (ložnice) je vstup na krytou část terasy, stejně jako z prostorné kuchyně (vybavená vestavnými spotřebiči) s jídelní částí. Na třetí pokoj navazuje zimní zahrada, která stejně jako terasa s plochou 31 m2 nabízí výhled na celou zahradu i na blízké lesy.

Dům je napojen na veřejný rozvod elektřiny, voda z vrtu (23 m) na vlastním pozemku, kanalizace řešena ČOV v dolní části zahrady. Vytápění domu je zajištěno krbovými kamny v kuchyni a klimatizačními jednotkami v pokojích.

Celý objekt obklopuje prostorná oplocená zahrada nabízející dostatek soukromí. Je přístupná ze dvou stran- od domu a ve spodní části z místní komunikace (cesta do lesa). Ve střední části zahrady je skleník a kolna na nářadí, v těchto místech je zahrada předělena na 2 části (ve spodní část je tak např. možnost chovu zvířat ).

Parkovací stání pro 2 automobily je vybudováno na vlastním pozemku v úrovni příjezdové komunikace.

Nemovitost doporučuji zájemcům hledajícím bydlení na polosamotě v těsné blízkosti přírody, přitom cca 15 minut jižně od Českých
Budějovic.

Pro více informací, nebo v případě zájmu o prohlídku, mne prosím kontaktujte na níže uvedených kontaktech.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Pavel Kantor
Pavel Kantor
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Pavel Kantor
Pavel Kantor
zobrazit telefon