Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

8 300 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • Cena k jednání
big left
big right
Nemovitost nabízí
Josef Rychtář
2 hlasy

36 420 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V, 400 V
Datum vložení 14. února 2024
Plocha zastavěná 121 m²
Konstrukce Jiná
Stav nemovitosti Novostavba
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
ID nemovitosti 350572
Plocha užitná 173 m²

Popis nemovitosti

Chcete za pár měsíců bydlet v novém domě, chcete mít dostatek obytného prostoru, hledáte klid a zároveň mít blízko do Strakonic?

Nabízíme novostavbu rodinného domu o dispozici 6+1 se dvěma koupelnami o obytné ploše 173 m2. V přízemí je počítáno s obývacím pokojem (se vstupem na terasu, 27,8 m2), navazující kuchyní (14,8 m2), jedním pokojem (11,1 m2), koupelnou (6,4 m2), samostatným záchodem a kotelnou (techn. místností), podkroví tvoří čtyři prostorné pokoje (od 14 do 17,5 m2), koupelna (9,8 m2), samostatný záchod a komora.

Cihlová stavba je stavěna precizně a z kvalitních materiálů (např. interiérové dveře z masivního dřeva). V ceně nejsou podlahové krytiny a obklady, dlažby a zařizovací předměty v koupelnách. Máte tak možnost ovlivnit finální podobu interiérů dle svých požadavků a vkusu.

Ozdobou exteriéru jsou opěrné zdi z kamene podél domu včetně schodiště na travnatou část zahrady a také ve spodní části pozemku v příjezdové části kamenná zeď připravená k vybudování přístřešku na tři krytá parkovací stání. Pozemek je z větší části oplocen plotem z betonových dílců na kamenných soklech.

Prodávaná nemovitost se nachází na okraji Svaryšova, což je malá vesnice (21 adres) vzdálená jen pět minut jízdy od Strakonic, kde naleznete kompletní síť obchodů a služeb.

Pro další informace nebo domluvení prohlídky mě neváhejte kontaktovat.

Zajistíme nejlepší podmínky hypotéky.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (1)
small left
small right