Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

7 500 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

big left
Výpis
big right
Nemovitost nabízí
Ing. Jaroslav Bárta

32 910 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet
Datum vložení před 11 dny
Plocha zastavěná 452 m²
Elektřina 230 V, 400 V
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva, Lokální - elektrické
Parkování Garáž
Stav nemovitosti Dobrý
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace, Žumpa, septik
Konstrukce Jiná
ID nemovitosti 1869
Plocha užitná 150 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji vícegenerační dům v klidné části obce Zvěrotice 17, okres Tábor, ideální podmínky pro rodiny s dětmi či jako místo pro vybudování a provozování rodinné farmy. Kromě obytné části totiž nemovitost zahrnuje i prostory pro případnou zemědělskou činnost, jako jsou stáje a chlévy pro hospodářská zvířata, stodola, dílna, kůlna a garáže. Součástí je i velká a krásná zahrada a louka o rozloze 2233 m2. Dům je podsklepený. Tato prostorná nemovitost nabízí bezpečné rodinné prostředí s důrazem na pohodlí a zábavu pro vaše nejmenší. Dům je situován v blízkosti cca 3 km od města Soběslav, kde se nachází kompletní občanská vybavenost včetně školy, školky, nákupních středisek, zdravotního střediska a dalších možnosti vyžití, což zajišťuje plnohodnotný život pro celou rodinu.

K domu patří i velká zahradu a louka, kde si děti mohou hrát a vyřádit se. Dětské pokoje, které poskytnou soukromý prostor pro odpočinek i učení. Díky dvěma podlažím máte dostatek prostoru pro soukromí a společné chvíle s rodinou.
Vícegenerační dům ve Zvěroticích 17 je v dobrém stavu a nabízí zastavěnou plochu 452m² na parcele o rozloze 1523m² a louku o rozloze 2233 m2.
Odpad je řešen kanalizací, dům má vlastní septik s trativodem. Pro ohřev vody slouží elektrický bojler, na vytápění je elektrický kotel i kotel na tuhá paliva. Tato nemovitost je skvělou volbou pro ty, kteří hledají bezpečné a pohodlné bydlení pro svou rodinu. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

small left
small right